05:59
3 °C (37 °F)
Online foglalás

Megközelíthetőség

Metró: M2, M4
Busz: 107,  173, 178, 20, 30
Éjszakai járatok: 908, 921, 931, 973
Trolibusz: 73, 74, 78, 79,


Gyalog a Keleti Pályaudvartól:

Kisétálva a pályaudvar főbejáratán és annak híres homlokzata alatt - forduljon jobbra (nagyjából Észak-Nyugati irányban) és a gyalogosátkelőn keresztezze a forgalmas Thököly utat – majd a McDonald’s gyorsétterem mellett térjen rá a Bethlen Gábor utcára. Menjen egyenesen és a harmadik kereszteződésnél – Bethlen Gábor tér – forduljon jobbra az István utcára. A Star Hotelt az utca bal oldalán, a 14-es szám alatt találja!

Érkezés a reptérről

Amennyiben repülőgéppel érkezik Budapestre, engedje meg, hogy segítsünk Önnek megrendelni transzferét. Ehhez nem kell mást tenni, mint a reception@starhotel.hu e-mail címre elküldeni nevét, érkezésének dátumát és pontos időpontját, a járatszámot és kollégáink megrendelik a minibusz szolgáltatást.


Amennyiben a tömegközlekedést részesíti előnyben, a reptérről a 200-as – Reptér Busz-szal utazzon egészen a végállomásig – Kőbánya-Kispest állomásig. Itt a M3-as metróvonallal utazhat tovább a Deák térig, ahol a M2-es vonalra kell átszállnia, és a Keleti Pályaudvarig kell leszállnia. Innen a fenn említett útvonalon gyalogosan, illetve 78-as trolibusszal is megközeltheti szállodánkat.

A reptérről vonattal is megközelítheti szállodánkat. A kevesebb mint 30 percig tartó út 300 Forintba kerül és a Nyugati pályaudvarra érkezik a vonat. Innen metróval el kell mennünk a Deák Ferenc térre és onnan ugyanazon az útvonalon közlekedhetünk, mint ahogy az előzőekben is említettük.

Autóval

Ha Bécs felől illetve nyugati irányból érkezik, a legegyszerűbb az M1-es autópályán megközelíteni Budapestet, majd haladjon végig a Hegyalja úton az Erzsébet híd felé. A hídon átkelve a Pesti oldalon egyenesen haladjon 2 km-t (6 közlekedési lámpa) egészen a Keleti pályaudvar hatalmas homlokzatáig.

Itt már valóban nagyon közel jár! Az egyirányú útrendszer miatt a Keleti pályaudvar homlokzatával szemben soroljon a belső sávba, majd haladjon vissza a nyugati irányba 100 métert. Ezt követően a nagy felüljáró előtt forduljon be jobbra a Rottenbiller utcába. A Rottenbiller utcán haladva a harmadik utca jobb kéz felől az István utca melyen befordulva további 1 km (2 sarok) megtétele után megérkezett a Star Hotelbe, ami a 14-es szám alatt az utca bal oldalán található. Rövid idejű megállás lehetséges a Hotel bejáratánál.